Wanneer je een van dié dagen hebt

 

Dan is er maar een oplossing

Oktober kwam en toen waren er nog maar drie maanden in 2019. De tijd vloog me om de oren en ik moest m’n best doen om geen enorme druk te voelen.

Ik wil m’n website nog live, ik wil nog even de zomer herbeleven, de herfst vol voelen, m’n eindejaars programma moet nog in de steigers, de teamdag voor december ingevuld en een business workshop voor vrijdag is nog in de ontwerpfase…

 

Een paar van die dingen. Zo’n moment.

IEDEREEN heeft die momenten.
Wellicht jij ook dit weekend of afgelopen week?

 

En als ik iets weet van deze momenten, dat benauwde, het shit gevoel dat alles effe niet gaat of tegenzit, dan is er maar één oplossing.

Het is geen hard werken en doortrekken.

Als je in zo’n modus zit, het even niet weet, je je alleen nog maar wilt verbergen, dan is dit wat je doet.

Je pakt je mobiel en belt of appt je coach. Je deelt what’s going on. Je leunt even op iemand anders. Mail me. App me.

 

De transformaties bij mezelf en waarin ik anderen begeleidt vinden plaats in sessies. Maar MEER NOG in die kleine momenten dat je even wilt leunen, dat we kort contacten op welke manier dan ook. Dat er even die vraag is, die ademhaling, die opluchting.

Dat je weer weet wat je wilt doen in plaats van moet doen.

Transformaties voor je mindset, je visie, je strategie, je dagindeling, je selfcare, je doelen, je consistentie, je beste versie van jezelf. Binnen een paar maanden die transformatie, dat is wat we neerzetten samen. Zeker in die momenten dat het shit is.

Juist die momenten zijn een zegenMASSIEVE mogelijkheden voor transformatie, uitnodigingen om verder te groeien, voorbij jezelf te gaan en jezelf te leiden, naar magie, naar overvloed, naar je bestemming.


In november open ik de deuren voor die transformatietrajecten. Waarin je al the way toegang hebt. En elk moment aangrijpt voor transformatie. In een groepssetting en met de mogelijkheid om 1:1 met me te werken. No brainer.

 

Voor iedereen bestemt, want IEDEREEN is voorbestemd voor transformaties, voor die overvloed. No exceptions.


Laat hier je mailadres achter en weet als eerste wanneer de deuren opengaan met alle voordelen  (over overvloed gesproken!)

 

Liefs,

Anne

Let’s keep in touch

         

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief 

Vanzelfsprekend ga ik zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens.  Wil je meer weten? Kijk dan op mijn privacy statement