Ontgrendel je Higher Purpose™

Van twijfelend naar rock solid koersen…

Ben je er

klaar voor om…

… je hogere doel te ontdekken, ontgrendelen en zo je volle potentieel te leven?

Ik werk met vrouwen die hun missie (willen) leven en zo een enorme impact gaan hebben op de wereld, zoals jij. Je hebt al wat stappen gezet en wat succes gehad, maar je blijft twijfelen over waar je nou echt voor en van bent. Ook al doe je wat je nu doet goed, zeggen anderen grote dingen over je en wordt je veel gevraagd, je zoekt dat vuur, die voortdurende passie, die rotsvaste why.
Je gaat wel door, maar je blijft ook twijfelen.

Mijn grootste thuiskomen

.. was het volledig zeker zijn van mijn higher purpose (of Dharma of why of levensmissie, hoe je het ook wilt noemen) als persoon en het vertalen hiervan naar mijn business. Een zoektocht van jaren werd afgerond en alignment kwam bijna als vanzelf in place evenals het 100% koersen op mijn intuïtie en het volgen van mijn innerlijke gids. 

Je kunt voor jezelf uitzoeken wat nou je deep down Higher Purpose is, die zoektocht van jaren aangaan, maar je hebt waarschijnlijk al veel tijd besteed aan het proberen. Je wilt nu helderheid, dat gevoel van thuiskomen en vooruit kunnen met iemand die je dit perspectief biedt, het voor zichzelf heeft ontdekt en je helpt je te openen in plaats van te blijven zoeken.

  Ontgrendel je Higher Purpose™ biedt dit

  Je ontdekking zal een bevestiging zijn van wat je deep down al weet, maar waar je geen eenduidige, finale toegang tot hebt. Nog niet. Je hogere doel is je niet onbekend, je vind er stukjes van in die podcast die je aanspreekt, in passies die je hebt, in je werk, hobby’s, die momenten dat je volledig in flow bent , boeken die je graag leest en mensen die je bewondert. Die fluisteringen van je ziel brengen we in Ontgrendel je Higher Purpose™ samen met Yantra, de eeuwenoude sacred geometry/ sacred mathematics, doelgerichte meditatie, tapping en helingswerk om je Dharma Code, Missie en Visie te designen.

  Alleen maar wauw. Na de opdrachten en tapping, is het me plots zo helder wat mijn Higher Purpose is. Ik zit hier met tranen in mijn ogen. Het zat altijd al in me en ik wist deep down dat dit het was, maar ik kon er niet bij. Dit is 100% puur en mooi, ik voel me zo dankbaar 

  – Evi

   Herken je dit?

  • Dat je niet lekker zit in je werk en je je afvraagt wat je volgende stap moet zijn
  • Dat je je niet meer kunt  verenigen met de missie van het bedrijf waarvoor je werkt en je meer betekenis wilt geven aan je eigen leven
  • Dat je meer autonomie wilt door je eigen business te starten, maar je nog niet weer waar het in de kern om draait voor jou
  • Dat je kinderen inmiddels groter zijn en je weer ruimte voelt om je verder te ontwikkelen, maar twijfel je over welke kant op.
  • Dat je voelt dat dit het moment is dat je nog een grote ommekeer kan en wilt maken, maar je weet  – gezien het groot aantal passies dat je hebt – niet welke koers te varen.
  • Dat je je eigen bedrijf hebt,  maar niet de impact die je wilt hebben, omdat je blijft twijfelen.
  • Dat je een gemis blijft ervaren, een leegte blijft voelen, omdat je weet dat je niet je volle potentieel leeft.

  En zou je willen dat je simpelweg met een diep geloof in jezelf, 100% zeker van je hogere doel het leven en je business in stapt?

  Klinkt iets hierboven herkenbaar?

  Net als de meeste vrouwen waarmee ik heb gewerkt de afgelopen jaren heb je successen geboekt, geïnvesteerd in je ontwikkeling door cursussen, coaches, boeken en trainingen, heb je wellicht affirmaties gebruikt en weet je het een en ander van mindset, maar je houdt jezelf nog steeds tegen om in je volle potentieel te stappen.

  Stel je voor dat je voluit kunt zeggen ‘dit is waar ik van en voor ben’ en in plaats van vanuit stagnatie en twijfel de wereld instapt met een stralende verschijning, je missie en jezelf vertrouwend, zelfverzekerd en vol visie.

   

   

   

   

   

   

   

  Hoe zou het zijn als je:

  • Je weet wat je unieke bijdrage aan deze wereld is en je op deze energie voortgaat
  • Je keuzes maakt op basis van dit hogere doel, je intuïtie vol vertrouwen kunt volgen en je vrij bent om je creativiteit te laten stromen inclusief bijbehorende alignde actie zodat je floreert thuis en in je werk met de impact die hierbij hoort.
  • Je vertrouwt op en gelooft in jezelf op een diepere manier dan ooit tevoren en je omgeving dit spiegelt.
  • Niet meer twijfelt, maar keuzes maakt en tot actie komt, omdat je diep vertrouwen hebt in jezelf en je missie.

  Dit is waar Ontgrendel je Higher Purpose™ voor staat.

  Wat maakt het uniek

  In tegenstelling tot andere trainingen, coaching of innerwork dat je hebt gedaan, combineer ik in mijn werk de kracht van bewustzijn en onderbewustzijn, de intelligentie van je lichaam, de energie van je hart en uitgelijnde actie om transformatie in jezelf, je leven en je business te bewerkstelligen.  Je hoeft niet te zoeken naar je hogere doel, maar je er ‘simpelweg’ voor open te stellen. Ik reik je sacred geometry en mathematics aan gecombineerd met beproefde eeuwenoude wijsheid en moderne psychologie.

  Ik sta bekend om mijn leiderschap, directheid, liefdevolle benadering, doortastendheid en mijn resultaten en gebruik dit in mijn unieke benadering van transformatie: de Rise Up Methode™. In Ontgrendel je Higher Purpose™ komt deze methode als volgt terug:

  Rewiring your mind: je leert hoe je mind werkt en verandert je overtuigingen over je hogere doel mogen ontdekken en leven op een bewust niveau
  Intentional emotional: we helen je belemmerende overtuigingen op een onbewust niveau
  Steady heartdriven visie: je ontdekt je Dharma (levensmissie), creëert je Higher Purpose Code én je visie op het leven hiervan
  Easy & conscious manifesting: je de-blokkeert je saboteurs en creëert een mindset en energie van overvloed
  Upgraded actie: je zet jezelf klaar voor uitgelijnde actie waarmee je je hogere doel in realiteit brengt
  Powerful selfcare: gedurende deze zes weken creëer je gewoonten die je energie op een hoger niveau brengen en houden

  De RISE UP methode is niet nog meer kennis en meer informatie, waar je niets mee doet, maar deze methode levert diepgaande transformaties en ervaring door inzet van alles wat we gekregen hebben: lichaam, geest, emoties en spiritualiteit (zonder zweverigheid).

  Een programma van zes weken

  01.  Je Dharma is grootsheid

  Hoe werken Dharma en karma, wat zijn je imprints en je conditionering, je samskara’s, die keer op keer terug komen en wat houdt je weg van het leven van je grote potentieel?

  02.  Sturen van je mind

  Wat als je al genoeg bent, hoe werken je mind, je ego en je hogere mind en met welke woorden en beelden stuur je jezelf?

  03.  Sacred Geometry

  De eeuwenoude wijsheid die de bakermat vormt voor hedendaagse architectuur en numerologie: Yantra. Je energetische frequentie op de dag van je eerste ademhaling en hoe deze energie je kracht en je higher purpose vormen. 

  04. Dharma Archetype & Code

  Ontdek je Dharma Archetype, de codering en de blauwdruk die hier voor jou specifiek bij horen.

  05. Voorwaarts vanuit je Higher Purpose

  Vertaal je Blauwdruk naar every day life en business

  06.  Completion week

  In deze laatste week rond jij de open eindjes af en maken we samen de cirkel rond.

  Ben je er
  klaar voor

  In deze zes-weekse reis, krijg je niet alleen de aha, wauw en ontlading als je ontdekt waar je voor gemaakt bent, maar eveneens de vrijheid, alignment, integriteit, impact en plezier die gepaard gaan met leven en werken vanuit dit Dharma evenals dat je een uniek kompas hebt om op te koersen. 

  Heb je uitgeprobeerd wat je wilde en wil je nu echt in staat zijn volop op te koersen vanuit je Higher Purpose, een rock solid pad te lopen,  in jezelf te geloven, vanuit jezelf te leven en te spreken, dan is Ontgrendel je Higher Purpose een goede keuze. 

  De ins & outs

  van deze reis

  • Start 10 mei in intieme setting (groep van 5-10 deelnemers (max. deelnemers totaal 25)
  • Videos, audio’s, meditaties, pdf’s, werkboek: al het materiaal staat voor je klaar in je persoonlijk online omgeving
  • Wekelijks ontvang je nieuw materiaal, de volgende stap.
  • Zes live coaching/Q&A-sessies; wekelijks live op woensdagavond (60 minuten), een opname hiervan -indien je een keer live niet kan, is de volgende dag beschikbaar
  • Eén 1 individuele Transformatie Sessie van twee uur (bonus voor de eerste tien aanmeldingen)
  • Opliftende, high vibe online community waarin je al je wins, worstelingen, vragen, verfijningen etc kwijt kan (geen FB)

   

  De early bird prijs voor Ontgrendel je Higher Purpose™ is €555,- excl. btw.

  Deze prijs is geldig tot en met 3 mei 2021. Daarna is de prijs €777,- excl. btw)

  BONUS – de eerste tien aanmelders ontvangen een gratis Transformatie Sessie inclusief 100% gepersonaliseerde Transformerende audio t.w.v. €597

  Frequently Asked Questions

  Wat als ik geen eigen bedrijf heb?

  Ontgrendel je Higher Purpose is voor elke gedreven vrouw die zich meer vervuld wil voelen, weet dat er meer is en impact wil hebben op zichzelf, haar gezin, haar gemeenschap en hiermee de wereld. Je hoeft geen eigen business te hebben of for that matter een baan. Het gaat om jou en jouw pad.

  Kan ik wanneer ik wil deelnemen?

  Ontgrendel je Higher Purpose is een reis die we samen maken, je kunt deze (nu nog niet) stand alone volgen. Naast je persoonlijke online omgeving zijn de community én de livecalls een wezenlijk onderdeel van dit programma. Je kunt je aanmelden voor Ontgrendel je Higher Purpose tot en met dinsdag 11 mei (let op de early bird eindigt 3 mei).

  Hoeveel ‘werk’ is het eigenlijk?

  Ik heb dit programma niet gemaakt om je vol te stoppen met allerlei informatie en kennis. De learnings zijn gebundeld per week en vragen circa 2-4 uur van je tijd (dit verschilt uiteraard per persoon). De nieuwe week staat elke keer op zondagochtend 09.00 uur voor je klaar. 

  Hoe lang heb ik toegang tot dit programma?

  Je krijgt toegang vanaf zondag 9 mei zes weken lang gedurende het programma. Je kunt veel van de informatie downloaden en er is genoeg tijd om alles tot je te nemen. 

  Ik heb een andere vraag, hoe kan ik contact opnemen?

  Heerlijk om te contacten en ik begrijp dat een investering wat vragen met zich mee kan brengen. Stuur me een mail via hallo@annevandevegte.com

  Ontgrendel je Higher Purpose™