Yoga 

Mijn mat is mijn spiegel

Met de eeuwenoude wijsheid uit de Ayurveda en Yoga inspireer ik je in mijn yogalessen naar binnen te keren waar je zowel kracht als zachtheid ontmoet en je met hernieuwde energie je mat afstapt.

Mijn yogapad begon tien jaar geleden met lessen om wat meer rust te vinden, een paar maanden later reisde ik naar Ibiza om mijn eerste yoga teacher training (Ashtanga) te volgen. Verliefd op yoga studeerde ik door middels een 200 uurs teacher training (Vinyasa) bij Yoga Moves in Utrecht. De jaren erop ben ik me gaan verdiepen in Yin yoga, Ayurveda en recent rondde ik een training Vinyasa Krama en een 50 uurs Traditionele Hatha Yoga af. Mijn teachers en inspiratiebronnen: Rod Stryker, Abbie Galvin, Elena Brower en Octavio Salvo.

Anne creëert met haar persoonlijkheid een sfeer in de les waarin ik volledig kan ontspannen en mijzelf ook ontwikkel. Ook de combinatie van Yinyoga met ondersteunende oliën is heerlijk

Marlies

Anne is een hele fijne yogadocente. Ze is rustig, heeft oog voor jou als persoon. Anne helpt daar waar nodig, er is veel persoonlijke aandacht in haar lessen.

Suus

In een yoga les van Anne beweeg je met haar mee van ‘aardse’ realiteit naar ‘hemelse’ ervaringen. Het is heerlijk om bij Anne op de mat te mogen, je over te geven aan haar persoonlijke aanwijzingen en met hernieuwde energie van de mat te komen.

Heidie

Yoga lessen 

 

Ik heb ruim zeven jaar ervaring in het geven van yogalessen en geef vanaf 1 juli 2020 les bij Yogayou.  

De zorgvuldig opgebouwde hatha yoga les op maandag en de eerste op woensdag is een diepe, voedende practice met houdingen die langer aanhouden waarbij de nadruk ligt op stabiliteit en kalmte van zowel lichaam als geest (maan). We werken met vooroverbuigingen, draaiingen en de uitademing.   

De tweede les op woensdag draait om energiemanagement (zon) en is een meer dynamische practice met openende & laterale houdingen en aandacht voor de inademing.  

Alle lessen zijn voedend, krachtig en tegelijkertijd verzachtend en  verlopen via een format van asana, savasana en pranayama naar meditatie. Er is tevens  veel aandacht voor techniek en alignment.

 

 

 

Let’s keep in touch

         

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief 

Vanzelfsprekend ga ik zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens.  Wil je meer weten? Kijk dan op mijn privacy statement