Dit is niet wat ik had gepland

Ik kwam mezelf tegen deze week. De neiging om de handdoek in de ring te gooien.

DIT IS NIET HOE IK HET BEDACHT HAD!

M’n website moet de lucht in.

Diegenen die me gevolgd hebben, herinneren zich dat deze al in april live zou zijn. De fotoshoot gedaan, prachtige nieuwe huisstijl laten ontwerpen, webdesigner erop. Alles in flow. Tot ik in detail aan de slag moest. IK.

Het uitstellen begon.

“Ik ben druk, wil eerst nog een nieuw mailsysteem, weet nog niet zeker of ik die service erin wil, moet eerst nog uitzoeken hoe … werkt, etcetera”

Je kent het wel. We kennen het allemaal.

De website bleef liggen (want ook zomer en ik heb ook vakantie nodig, etc), weken werden maanden en de BERG die ik voor me zag werd groter en groter. Perfect werd het streven.

‘Wie houd het live gaan van je website tegen, is dat de bouwer of ben jij dat’, vroeg m’n business coach twee weken geleden doortastend in ons eerste gesprek.‘Uhm, dat ben ik’. Na het gesprek de web bouwer gevraagd de site live te zetten (als ik het had moeten doen, was er nog weken over heen gegaan, I know).

De berg werd een heuveltje. Voor even dan.

Er wordt eraan gewerkt en het is weerbarstig. De weerstand aanwezig.

Ik kwam mezelf weer tegen. Itchy en chagrijnig deze week.

Toen realiseerde ik me dat ik het punt miste.

Het proces van deze website is DE reden voor zoveel nieuwe groei dit jaar. Starten met een nieuwe site is datgene dat me in m’n nieuwe koers bracht, mijn verhaal verfijnt, me dwingt tot keuzes, me nieuwe mensen deed ontmoeten die me zoveel hebben gebracht.

M’n ego zegt dat de website al lang klaar had moeten zijn. Dat het nog niet goed is. Maar mijn ego is, zoals meestal, missing the point.

Het hoeft niet beter of af om me goed te voelen. DANKBAARHEID is er nu.

Dit proces heeft me zoveel gegeven zonder dat ik er al ben. Dat ie af is.
Deze realisatie kwam binnen en voelt zooo goed.

Alles wat nog nodig is, is een paar beslissingen, wat teksten, linken. Maar vooral een glimlach. Ik zou wel gek zijn om die te laten liggen.

Dankbaar

Liefs,
Anne

 

Let’s keep in touch

         

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief 

Vanzelfsprekend ga ik zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens.  Wil je meer weten? Kijk dan op mijn privacy statement